main.adv.car.ttl

main.adv.car.txt

Je bus- en tramvoordeel

De Lijn: 2 gratis sms-tickets (waarde: 3,60 euro). Alleen voor de 7500 eerste aanvragers! Geldig op elke bus en tram van De Lijn. Om alleen of samen te gebruiken.

Je fietsvoordeel

Blue-bike: bij een Blue-bike-jaarabonnement (10 euro) zijn de eerste 2 fietsritten gratis. Blue-bike is ideaal voor een familiebezoek, een fietsuitstapje of om naar je werk of afspraak te fietsen, … Nadien zet je de fiets terug waar je hem ontleende. Met een abonnement leen je in de stations Gent-Sint-Pieters, Gent-Dampoort en in 48 andere Belgische treinstations een fiets voor maximum 3 euro per 24 uur. Kijk op blue-bike.be voor meer info.

Je fietsvoordeel

Fietspunt: 30% korting op de huur van een stadsfiets en 25 euro korting als je voor een jaar een stadsfiets huurt. Bij het fietspunt aan de stations Gent-Sint-Pieters en Gent-Dampoort kan je een fiets huren, je fiets achterlaten in een nette fietsenstalling én je fiets laten herstellen. Met dit aanbod kan je een stadsfiets ontlenen met 30% korting of een jaar een stadsfiets huren met 25 euro korting. Check fietsenwerk.be voor alle info.

Je treinvoordeel

NMBS: een gratis mini-Rail-Pass met 2 ritten (waarde: 15,20 euro). Met een mini-Rail-Pass maak je 2 enkele treinritten (2de klas) naar eender welk Belgisch station. Ben je bij de eerste 250 personen die zich hier aanmelden vóór 31 oktober? Enkel dan stop je straks zo’n mini-Rail-Pass op zak.

Je autovoordeel

Met Cambio reserveer je een auto als je er een nodig hebt. Er is een Cambio standplaats aan 't Parkske (Heilig-Kruisstraat), aan het Stadsplein (Grotenhof), aan de Krijgsbaan en in Mortsel-Dorp (Kerkstraat). Je leest er alles over op cambio.be

Cozycar

Als Cozycar-lid kan je eenoudig een auto delen met anderen. Het biedt enkel voordelen: duidelijke reglementen, aanpasbare standaardcontracten, rekenschema’s, gratis parkeerplaatsen, een autoverzekering op maat en nog veel meer.

main.adv.bolides.ttl

main.adv.bolides.txt

main.adv.partago.ttl

main.adv.partago.txt

main.adv.drivy.ttl

main.adv.drivy.txt

main.adv.caramigo.ttl

main.adv.caramigo.txt

main.adv.degage.ttl

main.adv.degage.txt

DE LIJN, SCHAKEL SLIM EN PARTNERS ZORGEN VOOR EEN VLOT BEREIKBAAR Gent

Probeer bus, tram, fiets, deelauto en trein nu extra voordelig uit

Je woont in Gent. Bus of tram zijn dus altijd vlakbij. Maar ken je ook de andere snelle en duurzame verplaatsingsmogelijkheden? Ontdek ze hieronder en probeer ze uit aan extra interessante voorwaarden. Zo ben je op elk moment mobiel én bouw je mee aan een vlot bereikbaar en groener Gent. Alvast veel plezier!

Kies je voordelen vóór 31 oktober

Je mag meerdere voordelen aanvinken. De voordelen zijn exclusief voor inwoners van Gent en deelgemeenten.

Deel een auto in Gent

Bij autodelen gebruiken meerdere personen om de beurt één of meer auto(‘s). Ideaal voor wie niet vaak rijdt, want je neemt de auto alleen als je hem nodig hebt. Goed voor je portefeuille én het milieu. Ook Stad Gent steunt autodelen: ze betaalt je lidmaatschap bij een autodeel-organisatie terug tot 35 euro.

Autodeelaanbieders met een eigen wagenvloot

Autodeelaanbieders zonder eigen wagenvloot

Kostendelende systemen voor autodelen met je buren

Alleen nog je gegevens invullen en je voordelen zijn onderweg.

Let op: deze campagne werd gerealiseerd samen met Mobiliteitsbedrijf Stad Gent. De voordelen zijn dus alleen bedoeld voor inwoners van Stad Gent en haar deelgemeenten.

Velden met een * zijn verplicht


Je adres is heel belangrijk, we hebben het nodig om je bepaalde voordelen te kunnen opsturen.


Je e-mailadres hebben we nodig om je een bevestigingsmail te sturen met de voordelen die je hebt gekozen.

Jouw GSM-nr hebben we nodig om je sommige van de voordelen op te sturen.Krijg je via e-mail graag info en interessante aanbiedingen van De Lijn, Stad Gent en haar vervoerspartners?