Je bus- en tramvoordeel

De Lijn: 2 gratis sms-tickets (waarde: 3,60 euro). Alleen voor de 15.000 eerste aanvragers! Geldig op elke bus en tram van De Lijn. Om alleen of samen te gebruiken.

Je treinvoordeel

NMBS: een gratis mini-Rail-Pass met 2 ritten (waarde: 15,20 euro). Met een mini-Rail-Pass maak je 2 enkele treinritten (2de klas) naar eender welk Belgisch station. Ben je bij de eerste 500 personen die zich hier aanmelden vóór 17 juli? Dan stop je straks zo’n mini-Rail-Pass op zak.

Je fietsvoordeel

Blue-bike: bij een Blue-bike-jaarabonnement (10 euro) zijn de eerste 2 fietsritten gratis. Blue-bike is ideaal voor een familiebezoek, een fietsuitstapje of om naar je werk of afspraak te fietsen, ... Nadien zet je de fiets terug waar je hem ontleende. Met een abonnement leen je in de stations Antwerpen-Centraal, Antwerpen-Berchem en in 48 andere Belgische treinstations een fiets voor maximum 3 euro per 24 uur. Kijk op blue-bike.be voor meer info.

Je fietsvoordeel

Velo: een gratis dagpas om de stadsfietsen van Velo 24 uur lang te gebruiken (waarde: 3,80 euro). Je snel verplaatsen binnen Antwerpen doe je met Velo. Neem een Velo-fiets in de buurt van je vertrekplaats. Doorkruis ‘t Stad en plaats je Velo terug in een fietsstation dicht bij je bestemming. Ben jij bij de eerste 500 die hier reageren? Dan is die dagpas voor jou. Kijk op www.velo-antwerpen.be voor alle info.

main.adv.car.ttl

main.adv.car.txt

Je autovoordeel

Met cambio reserveer je een auto als je er een nodig hebt. Er zijn maar liefst 50 cambio standplaatsen, verspreid over heel Antwerpen. Alle cambio-auto’s zijn recente auto's, goed onderhouden en omnium verzekerd. Je ontdekt er alles over op cambio.be

Je fietsvoordeel

33% korting op de huur van een stadsfiets. Bij het fietspunt aan de stations Antwerpen-Centraal en Antwerpen-Berchem kan je een fiets huren, je fiets achterlaten in een nette fietsenstalling én je fiets laten herstellen. Met dit aanbod kan je een stadsfiets ontlenen met 33% korting. Check fietsenwerk.be.

Cozycar

Deel via Cozycar een auto met buren, kennissen of vrienden, en geniet van de vele voordelen van autodelen: je splitst de kosten, het is gemakkelijk én goed voor het milieu. Cozycar ondersteunt autodeelgroepen in heel België met een autodeelverzekering, online reservatiekalender, contracten, enzovoort. Alle informatie vind je op cozycar.be.

main.adv.bolides.ttl

main.adv.bolides.txt

main.adv.drivy.ttl

main.adv.drivy.txt

main.adv.taxi.ttl

main.adv.taxi.txt

main.adv.carpool.ttl

main.adv.carpool.txt

Deze campagne is op 8/1/17 afgelopen.